Hej Sverige! 

Nu har vi haft sällskap av alice och Bengt (Julias syster och pappa) i två veckor. Vi har åkt runt en del, och vi firade nyår i Hua Hin. För en gång skull var jag och Julia friska, men tyvärr var Alice och Bengt dåliga så jag och Julia fick gå ut och fira nyår ensamma. Vi unnade oss en hummer, och sen gick vi ner till stranden där alla andra turistfamiljer kollade på och smällde raketer. Fint och mysigt! Vi gick hem tidigt för att åka vidare till krabi dagen efter. Här har vi varit i några dagar nu, och njuter för fullt av sol och bad! 
Vår kompis Anton jobbar här i krabi och vi har passat på att umgås lite med honom också. 
Bengt har åkt till Phuket för att träffa några bekanta och vi åker dit imorgon också. Där ska vi vara några dagar innan vi skiljs åt igen. Då åker jag och Julia förmodligen till Singapore. Men ingenting är bestämt än! 

















Tolvslagsbild 



Häromdagen byggde jag och Alice ett sandslott. Är så glad att hon ville bygga med mig, de flesta tycker jag är barnslig. Vi kämpade i flera timmar, fick blåsor på händer och knän, men fint blev det! 











Vi åkte båt till en finare strand







Försökte göra en sjöjungfru men vågorna förstörde vår mall






Alice vet inte hur man spelar biljard




Kattunge på vårt hotell

Nu ska vi snart ut och äta middag, och shoppa lite förhoppningsvis (svårt att pruta här så vi har inte handlat så mycket).
 Ha det bäst. Hörs snart! ❤️

(Shoppingsugen)



/Tekla 











2 kommentarer

Mamsi Carina

05 Jan 2014 13:03

Så KUL för dig Tekla, och för Alice, att ni kan leka lite när Julia är tradig ;)
Hummern såg väldigt smarrig ut. Och ni var väldigt snygga på nyårsbilderna.
KRAM !

Stefan

06 Jan 2014 16:33

Hej! Ja, ni är verkligen snygga på nyårsbilderna och sandslottet är super! :-) Ni får utbilda er till arkitekter när ni kommer hem. Idag cyklade vi en tur, halvvägs till Torup i 3 plusgrader och regn. Så har vi det. Ingen drink så länge ögat kunde se ;-) Men imorgon blir det matlåda igen och den kan ju vara spännande. Ha det bäst! Kram/Pappa

Kommentera

Publiceras ej