Hej hej.
Sitter i en taxi påväg till hua hin nu. Helt oplanerat råkar vi fira nyår där. Efter nyår åker vi nog till krabi för lite värme. Men. Iallafall.

Hämtade Alice och Bengt på flygplatsen i onsdags. Fick vänta i all evighet på dem men det var helt okej, vi hade picknick.


Åkte iväg till huset i Ban Chang där vi spenderade två dagar med att äta svenskt godis, ligga vid en pool (med världens kallaste vatten), dricka glögg, läsa böcker (tack mamms för Alice bok. Den var bra) och bara ta de lugnt. Det var mysigt men vi blev snabbt uttråkade så vi begav oss till Pattaya.



Gick på marknaden, drack kaffe, åt snacks, och besökte ett zoo. Där kollade vi på tigershow, elefantshow och krokodilshow. Och ett grisrace. 


Alla shower har vi sett förr, eller ja, jag och Alice iaf, men det var kul ändå. 
Eller ja, det var sevärt, roligaste med krokodilshowen var när killen halkade och tappade sina byxor - det var skoj! Sen stoppade han in händer och huvud i gapet. Så som de alltid gör. Inga olyckor denna gång heller. 




Tigershowen var häftig! Tigrar är coola djur. De hoppade genom ringar, gick på lina, stod på bakbenen och anda diverse underhållande saker. 


Elefanterna var nog de roligaste. De kastade boll. Blåste upp ballonger. Rockade rockringar. Mysiga djur det där. Stora som satan dock. 




Vi tog även bilder med babytigrar. Blev lite besviken när de bytte ut en stor gosig sak mot denna lilla bebis precis innan det var vår tur. Men ack, han var också go han. 





Ack. Skönt att lämna pattaya. Fördomarna är lite för mycket i den staden. 

Aldrig varit i hua hin heller, det ska bli kul! 

Nä, nu ska jag lyssna klart på min bok och tjata på att de snart är lunch dags. Är hungrig! 



Adjö ❤️ Julia 


3 kommentarer

Mamsi

29 Dec 2013 17:24

Ni ska inte gå på såna hemska tillställningar med vilda djur i bur :(

Anders

29 Dec 2013 18:48

Jag är inte säker på att det är hälsosamt att vara klädd som en Zebra när man kelar med en tiger...

Annette

30 Dec 2013 18:14

Onödiga svordomar hjärtat!!! Varför går ni på zoo där djuren lever under usla förhållande???!!! Dumt och ännu mer onödigt än svordomarna!!!!!!!! Skönt att ni har det bra!! P & K <3

Kommentera

Publiceras ej