Hej! 

Vi är ledsna att vi inte skrivit på ett tag. Men vi har faktiskt inte gjort så mycket. Vi är i Mumbai nu, försökt hitta på saker att göra men vi har varit lite sjuka och trötta och framförallt svettiga (mycket varmare här i södra Indien), så vi har mest tagit det lugnt och ätit/fikat. Just nu sitter vi på starbucks och dricker kaffe. Här har vi varit minst en gång om dagen. Mest för att de har så bra med AC. 

Vi har nu i alla fall fått mediciner bägge två, vi hade lite infektioner i magen visade sig. Eller varsin i alla fall, vad vi vet. Spännande att ha besökt ett indiskt sjukhus också, även fast det var ett väldigt litet. Och doktorn var lite störig, trodde han visste allt om allt.
Vi har köpt en hostmedicin till Julia också, om jag bara kan tvinga henne dricka den så kanske vi (JAG) kan sova på nätterna igen. 

Annars, så mår vi bra. Nu är vi friska och glada igen och ikväll åker vi till Goa. Vi är framme imorgonbitti. Det första vi ska göra när vi checkat in är att gå och bada! Efter snart två månader här ser jag verkligen fram emot att simma, och sola! Vi är lite oroliga att gå i bara bikini, när alla redan kollar jättemycket på oss. Men nu ska vi ju till ett ställe fullt med turister så det blir nog inte så jobbigt där. 

Nu har jag inte så mycket mer och skriva. Vi har verkligen inte gjort så mycket intressant. Vi var på ett museum häromdagen, det var stort och fint! 


Minikatter på museumets cafeteria. 

Mumbai-båtar 

Vi ville ha utsikt, och hamnade på ett väldigt fint hotell med en bar på taket. Vi köpte varsin drink som kostade som en natt på vårt hotell. När vi ändå var där, unnade vi oss en ostbricka.  



Sen gick vi och åt kakor på ett lite billigare ställe med lite mindre utsikt. Ingen utsikt alls faktiskt.




Vi hörs snart igen. 

/T ❤️

5 kommentarer

Faster Annika

04 Dec 2013 09:25

Låter skönt med lite sol och bad. Ni behöver ju också semester. Det kan vara nog så arbetsamt att resa och sköta hälsan. Här hemma kan man nu få en gingerbread latte på Starbucks. Den är god! Sköt om er, kram A.

Mamsi Carina :)

04 Dec 2013 15:54

BRA ni unnar er lite också, det man spar nånstans kan man ju äta upp nån annanstans :) Det är kul o jämföra så med en drink kontra en natts boende.
BAD låter skönt efter alla era turer på tåg. Fast Goa låter väldigt mycket feta gamla turisttanter, men kanske är min fördom. Vad vet jag.
Ha ytterligare en trevlig tågnatt o håll er nu friska!!
KRAMAR till er båda !

en förmaning...

04 Dec 2013 15:55

... klappa INTE minikatter eller minigrisar eller whatever. Rabies dör man av. Plåtsamt dessutom.

felstavning...

04 Dec 2013 15:56

inte "Plåtsamt" utan plågsamt, förstås ;)
/carina

Papsi Larsson

04 Dec 2013 16:33

BRA att ni lever - och eftersom jag alltid lyssnar på Ekot så tyckte jag att din humor är galant Tekla :-)

SEN är vi här hemma så glada att få lite tankar om vad ni tänker och känner. Det behöver inte vara spektakulärt - Att resa kan vara att bara vara.

MEN nu efter lite radioskugga så är det skönt att veta att doktor India har gett er "rätta" mediciner för era respektive sjukdomar! Sov nu gott Julia :-)

TILL SLUT: Slappa i Goa! Avundsjuk för att jag aldrig kommit dit - so far :-)

Kram på er

Kommentera

Publiceras ej